Logo

Varme brødmundfulde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crostini caldi

1 fuldkornsflûte
100 g mozzarellaost
saltede ansjoser
1 spsk sorte oliven olivenolie

Skær flûten i tynde skiver og stil dem på en bageplade med bagepapIr.
Læg et stykke mozzarellaost, en ansjos og lidt hakket sort oli
ven på hvert stykke flûte.
Gratiner i en forvarmet ovn ved 200 º i 5-7 minutter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her