Logo

Varme marinerede gulerødder med estragon og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.250 g gulerødder
2 citroner (saften)
16 stilke estragon
2 spsk honning
1 dl olivenolie
2 dl vand
4 spsk dijon-sennep
4 spsk sukker
 
Gulerødderne skrælles og skæres i 1 centimeter tykke skiver.
De øvrige ingredienser kommes i en gryde og koges op.
Gulerødderne kommes i, når det koger og de simre færdig i en lille times tid.
Før servering fjernes de udkogte estragonstængler og gulerødderne kan
evt. pyntes med frisk estragon.
 
Tips: Serveres til kalkun, fjerkræ eller lam.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her