Logo

Kalvespidsbryst med råkostsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Poitrine de veau au gros sej et ses crudités (4-6 personer)
 
1-1 ½ kg udbenet lyst opbundet kalvespidsbryst
Kalveben eller -ben fra det udbenede bryst
Suppeurter
1 kvist timian
1 laurbærblad
Hele peberkorn
1 fed hvidløg
1 løg
Groft Middelhavsalt
 
Crudités (råkostsalat):
Hvidkål, rødkål, gulerødder, selleri, rødbeder og hvad du ellers kunne tænke dig at servere på din råkostplatte.
 
Kog suppeurter. timian, laurbærblad, peberkorn, hvidløg, et overskårent brunet løg i rigeligt vand.
Læg brystet i, når vandet koger, og kog det mørt.
Det tager 1 ½-2 timer, skum suppen af og til.
 
Crudites:
Høvl kålen og de øvrige urter fint på et råkostjern og mariner i salt, peber og honningvinaigre.
Anret salaterne i små buketter på et fad eller i skåle.
 
Tag det møre bryst op og lad det sætte sig i en ½ times tid.
Skær det i ikke for tykke skiver, anret på et fad, drys groft salt over og server med crudites.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her