Logo

Rødkålssalat med kirsebær, ristede valnødder og anis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amarene-kirsebær (Amarena Fabbri) er italienske syltede vilde kirsebær. De købes i specialforretninger og ved juletid også i velassorterede supermarkeder. Stødt anis købes på apoteket og hos materialister. Salaten passer godt til al slags kraftig og krydret mad. Brug resten af kirsebærsaften til saftevand.

600 g rødkål
100 g valnødder
100 g (nettovægt) Amarene-kirsebær
½ tsk stødt anis
2-2 ½ spsk kirsebæreddike (eller anden vineddike)
1 spsk olivenolie
2 spsk saft fra kirsebærrene
salt og peber

Fjern de yderste blade, stokken, og snit rødkålen fint.
Rist nødderne nogle minutter på en tør hed pande, rør undervejs, og pas på, de ikke brænder på.
Knæk dem evt. i mindre stykker, og sorter smulderet fra.
Si væden fra kirsebærrene, og gem den.
Bland alle ingredienser, på nær nødderne, og smag salaten til.
Pynt med nødderne ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her