(4 personer)
De græske ferske pølser er meget velkrydrede, uden at være stærke, og så smager de godt af kød og svinder stort set ikke ved fx. grillning. Kødindholdet er på min. 80%, og de er meget mættende. Mykonos pølsen er grovhakket svinekød krydret med mynte og oregano:
4 Mykanos pølser i 1 cm tykke skiver.
½ kg skrællede kortofler skåret som pommes frites.
4 store æg .
40 g smør.
50 g græsk extra jomfruolivenolie.
3 spsk mælk.
50 g smuldret feta
Vorm olie og smør på en pande (28 cm i diameter).
Steg kortofler og pølser ved medium vorme i 10-15 minutter med låg, til kortoflerne får en pæn gylden forve.
Pisk æg, mælk og feta sammen og hæld blandingen over kartoffel-pølseretten.
Husk, at ryste panden en gang imellem, så massen ikke brænder på.
Steg yderligere 3-4 minutter, til æggemassen er stivnet.
Vend den halvfærdige frutalia farsigtigt, fx. vhja. et låg, og steg den færdig på den anden side.
Efter 2-3 minutter er vor frutalia færdig.
Nyd omeletten meget varm med godt brød.
.