Logo

Myslibarer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Myslibarer

 

Bag en portion gode, grove myslibarer til næste uges madpakker eller eftermiddagssnack.

12-15 stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 30 min.

 

#

250 g grovvalsede havregryn

25 g hørfrø

100 g solsikkekerner

75 g rosiner

1 tsk salt

2 æg

100 g smør

2 dl honning

*

 

Bland havregryn, hørfrø, solsikkekerner, rosiner og salt.

Pisk æggene sammen, og rør dem i havreblandingen.

Smelt smør og honning sammen, og rør det i dejen.

 

Fordel dejen i et jævnt lag i en bradepande (ca. 25x25 cm) beklædt med bagepapir.

Bag kagen i ca. 30 min. ved 175 °C, til overfladen er sprød.

 

Løft kagen over på en rist ved hjælp af bagepapiret, og lad den køle lidt af.

Skær den i 12-15 stykker mens den endnu er lun, og lad myslibarerne bliver helt kolde, før de nydes.

 

Opbevar de færdige myslibarer i en kagedåse.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her