Logo

Forbagning af tærtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forbagning af tærtebund

Fold bagepapir ud og læg det på den kolde kagebund.

Fyld helt op med tørre­de bønner/ris/gule ærter (der står sikkert et eller andet i skabet, hvor sidste anvendelsesdato er overskredet!), fold papiret hen over kanten af dejen, så den ikke brænder og sæt tærteformen i en 225 °C varm ovn, til den er lysbagt og ikke mere rå (ca. 15 minutter).
 
Tag formen ud af ovnen, tag fat i hver side af papiret og lemp bagepapiret med bønner­ne op af formen.
Brug papiret som sliske og hæld bønnerne i et stort sylteglas til næste gang.
De kan genbruges mange gange.
 
Eventuelle revner i dejen kan lappes med en dejrest, der benyttes som "polyfilla".
Det er vigtigt, at alle revner stoppes, så flydende creme ikke siver ud.
Hvis tærtebunden skal bruges til færdig creme og frisk frugt, skal den bages færdig efter forbagningen, til den er smukt gylden!


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her