#
Ingredienser 4 store Venøøsters med saft
reven skal af en citron
salt
lidt af det grønne fra forårsløg
Sagogrød:
20 g sagogryn
1 dl mælk
½ dl fløde
2 æggeblommer
½ dl hvedeøl
Havregrødschips:
3 dl vand
1 dl havregryn
1½ spsk smør
*
Tilberedning
Sagogrød: Kog sagogryn i mælk og fløde, ca. 20 minutter.
Pisk en sauce af æggeblommer og hvedeøl.
Vend sagogryn og sauce sammen og smag til med citronskal og salt.
Fordel grøden i 4 dybe tallerkener, stil dem i ovnen ved 160 °C og bag i ca. 8 minutter.
Hold grøden varm.
Havregrødschips: Kog en havregrød på vand og gryn.
Tilsæt smør og salt.
Smør grøden tyndt ud på en bagemåtte og bag i ovn ved 150 °C i ca, 35 minutter,
til de er ristet og sprøde i smagen.
Østers: Pochér i egen saft.
Smag resterende saft til med salt og lidt citronsaft og hæld over tallerkenen.
Drys med lidt af det grønne fra forårsløg.