Logo

Østers fra Isigny med æblegele og Camembert de Normandie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nage d'huitres d'lsigny en gelée de pomme et au Camembert de Normandie - til 4 personer
 
20 østers fra Isigny
½ Camembert de Normandie, ca. 125 g
½ Granny Smith æble
15 cl piskefføde
24 cl Cidre vinaigre
Salt, peber
 
Gele:
1 bl. husblas
2 Jonagold æbler
 
Åben østerserne og si vandet gen­nem et klæde over i en lille gryde.
Læg østers i, kog op og tag gryden af efter 5 sekunder.
Tag østerserne op og køl af
Gør skallerne i stand og tør dem.
Pisk fløden til tyk cremekonsistens.
Tilsæt æble og Camembert i fine små tern samt Cidre vinaigre og smag til med salt og peber.
 
Gele: Skræl æblerne, fjern kerner og kør æblekødet gennem en juice presser.
Mål juicen: til 15 cl skal bruges 1 blad husblas.
Lun juicen og smelt den udblødte husblas.
 
Sæt østersskallerne på et fad, kom lidt Camembert creme i bunden, læg en øster i hver skal og dæk med æblegele, før denne stivner.
Stil på køl og server, når geleen er stivnet
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her