125 g tørrede chilifrugter
250 g korianderfrø
15 g fennikelfrø
50 g spidskommen
6-7 stjerneanis
¾ muskatnød
10 nelliker
1 rulle kanelbark eller 1 stykke kasia bark
50-60 g gurkemeje
10-15 stk hele kardemomme
Vælg de bedste hele krydderier på markedet, tag dem med hjem, rens og vask dem, og tør dem i solen (eller varsomt i ovnen).
Dernæst befries chilierne for stilke og chilier, koranderfrø, fennikelfrø og spidskommen ristes hver for sig i wokken ved svag varme, indtil de tager farve og afgiver aroma.
Kardemommefrøene tages ud af kapslerne, muskatnødden rives og alle
krydderierne males i krydderi- eller kaffemølle.
Hvis de er lidt grove kan de passeres gennem en finmasket sigte.
Kan opbevares i tætlukket beholder i fryseren i meget lang tid.
Denne blanding er især god til kød- og grønsagsretter.