Logo

Grillstegte rødspætter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte rødspætter

 

Fine fisk fra grillen, til hverdage kan det godt være rødspætter og skrubber.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

4 mindre eller 2 store rødspætter eller skrubber

1 bdt dild

olie til pensling

salt

*

 

1. Rens fisken og skyl den godt. Dup den helt tør. Den skal ikke flås.

 

2. Hak dilden fint og rør halvdelen med olien.

Pensl fisken på begge sider og giv den nogle snit i skindet både på over- og undersiden, så den ikke »vrider« sig under stegningen.

 

3. Alt efter størrelsen skal fisken have 6-10 minutter på hver side.

Vend den et par gange, brug fx grillnet til at vende med.

Drys med salt.

 

4. Læg den på et varmt fad og drys resten af dilden over.

Tilbehør er kryddersmør og kogte kartofler.

 

Grillstegte rødspætter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her