Logo

Hvidkålsgryde med svinekød og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

svinebov eller nakkekam i terninger
2 spsk olie
1 hvidkålshoved
4 store kartofler
6 gulerødder
1 ds konc. tomatpuré
1 tsk hel kommen

* Tilberedning

Rist kødterningerne i en stegegryde i olien.
Del kålen i kvarter og fjern stokken og skær kålen i store terninger.
Skræl kartoflerne og skær dem i stykker.
Skrab gulerødderne og skær dem i stave.
Rør tomatpuréen og kommen i kødet.
Tilsæt kål, kartofler og gulerødder og lad det riste under omrøring 3-4 min.
Læg låg over og lad retten småkoge i 1 time.
Smag til med salt og server retten sammen med en god skive rugbrød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her