Logo

Portobellosvampe, ovnbagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampene lægges med undersiden opad i et let oliesmurt ovnfast fad. En blanding af hakket bredbladet persille, et fed knust hvidløg, saften af ½ citron, salt og peber bredes ud over svampene. Bag dem i en 275ºC ovn i 8-10 min. Tag dem ud og dæk hver svamp med en tynd skive parmaskinke eller anden lufttørret skinke. Herover lægges en skive eller klat blød gedeost. Dryp med olivenolie. Bag dem yderligere 5 min. Server straks med et lille drys frisk timian på hver svamp.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her