til 2 personer
1 solsikkeolie til stegning
1 bundt forårsløg
1 spsk finthak frisk ingefær
2 spsk Soya Sauce
2 spsk stærk karry
1 saft fra 1 lime
1 pk. Hoki fisk (Irma)
2 fed fintsnittede hvidløg
6-8 stk babymajs
Frisk koriander
Tilberedning:
Skær den optøet fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fiske stadig er let frossen). Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter. Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun. På den sammen pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og ½ kop vand og lad det simre i yderligere 4 ? 5 minutter. Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander. Server med kogte nudler eller ris til.
---