Logo

Lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseruller

 

De lækre, fyldte brød er også perfekte til en superlækker madpakke. Vælg mellem laks tun, skinke og roastbeef.

2-4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

4 skiver fersk røget laks

2 fladbrød eller tortilla-wraps

6 spsk græsk yoghurt naturel

2 tsk sød sennep

salt og peber

4 blade icebergsalat

⅓ agurk eller 1 skoleagurk

*

 

Ror yoghurt med sennep, og krydr med salt og peber.

Smør blandingen i et jævnt lag på de 2 fladbrød.

Læg salatblade og skiver af røget laks på brødene.

Skær agurken i tynde skiver med en skrællekniv, og læg dem i et jævnt lag på lakseskiverne.

Rul brødene stramt sammen, og pak dem enkeltvist ind i smørrebrødspapir.

Skær hver rulle i 2 stykker.

 

TIPS: Du kan erstatte røget laks med tunfisk, skinke eller roastbeef.

 

Lakseruller

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her