Et sundere alternativ til kakao, toddy og andre varme
drikke. Havresuppe er let fordøjelig og varmer og mætter godt. Lav havresuppe
som mellemmåltid...
Let at lave, til 4 portioner
# Ingredienser
5 dl havregryn
2 liter vand
4 spiseskefuld sukker
1 dl saft ribs eller hindbær
kirsebærmarmelade, ca 1 teskefuld pr. portion
* Tilberedning
Havregryn sættes over med 2 liter kogende vand.
Når det har kogt godt, tages det af og sies med ½ liter
kogende vand.
Under kogningen må der stadigt røres i det, da havregryn
meget let brænder på!
Den afsiede suppe sættes atter over med sukker eller honning
efter behag.
I terrinen kommes ribs- eller hindbærsaft samt
kirsebærmarmelade efter behag.
Vær opmærksom på, at der er brugt byg og ikke havre til
denne suppe, hvilket også smager fortrinligt