- serveret med karamelstænger og brombær i sirup
2 ½ dl cremefraiche 38%
2 rynkede passionsfrugter
1 appelsin
3 spsk flormelis
¼ stang vanilje
Cointreau
1 æg
70 g flormelis
50 g hvedemel
lidt øl
2 dl perlesukker
kobberpande
fedtspray
½ dl citronsaft
1 dl rørsukker
15 brombær
mynte
isbad
cremefraiche piskes til fast skum med flormelis og vanilje.
Passionsfrugterne halveres og frugtmassen presses gennem en sigte og røres op i cremefraiche, som smages til med appelsinsaft og Cointreau.
Moussen hældes i en skål og stilles i isbad indtil servering.
Dejen røres sammen af hvedemel, flormelis, æg og lidt øl.
Dejen smøres ud i 4 ens dekorative flager, og bages i ovn ved 185ºC i ca. 6 minutter.
Citronsaft og sukker koges op til sirup.
Når det begynder at tykne, vendes brombærrene i og gryden tages af varmen.
Perlesukkeret smeltes i panden til lys karamel, der trækkes i tråde på smurt bordplade.
Bundene køles lidt af inden brug.
Moussen fyldes i sprøjtepose og sprøjtes rundt på hver kage, som lægges sammen - evt. med brombær i midten.
Kagen lægges sammen og pyntes på toppen med karamelstænger og lidt mynte - omkranset af brombær og lidt sirup.