Logo

Passionskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

2 dl æggehvider
175 g flormelis
2 passionsfrugter

Pisk 2 dl æggehvider kraftigt med 175 g flormelis til det bliver en sej og luftig skum.
Tilsæt friskt passionsfrugtkød fra 2 frugter og smag til.
Lad det få en smuk gul farve og kraft i smagen.
Lad blandingen stå et par timer før den hældes i skålene.
Variér dekorationen af desserten.
Prøv fx små sprøde butterdejsticks vendt i smeltet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her