Logo

Bulgursalat med chutneydressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g bulgur
4 dl grønsagsbouillon
500 g broccoli
1 rød peberfrugt
1 salatløg
1 æble
1 tsk citronsaft
½ frillice salat
8 spsk jordnødder

Dressing:
2 ½ dl ymer
1 tsk karry
1-2 spsk mango chutney
¼ tsk salt

Bulgur koges i bouillon ifølge anvisningen på pakken og afkøles. Broccolien deles i tre buketter og dampes i letsaltet vand 3-4 min. Peberfrugt, løg og æble skæres i tern og dryppes med citron. Salaten snittes og spredes ud på et stort fad. Ingredienserne blandes og lægges op på salaten. Jordnødder drysses over. Dressingen røres sammen og serveres til salaten sammen med 300 g groft hvedebrød og 6 skiver (80 g) skæreost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her