Logo

Citronmarineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 laksefilet
4 citroner
1 appelsin
frisk peber
cremefraiche
hakkede urter

Laksen skæres i skiver, der lægges lagvis i et fladt fad.
Der drysses friskkværnet peber på hvert lag.
Til sidst hældes saften af citronerne og appelsinen over.
Saften skal dække laksen. Stilles koldt i 2 døgn.
Man kan tydeligt se hvornår retten er færdig, idet laksen skifter
farve til en lækker lyserød kulør.
Serveres på italiensk fillone, eller andet godt brød, med cremefraiche
rørt op med rigelige mængder krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her