Logo

Stegte, marinerede rokkevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.2 kg flåede rokkevinger
hvedemel
smør og olivenolie til stegning.
 
Marinade:
saften fra 1 citron
½ dl olivenolie
2 hakkede skalotteløg
salt, peber
 
Tilbehør: flûtes, evt. tomatsalat.
 
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker.
Pisk marinaden sammen og læg fisken i.
Lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet.
Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i hvedemel.
Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side.
Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad.
Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flûtes og evt. en
tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her