Logo

Stegte saltsild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 saltsild, der fileteres og vandes ud natten over.
Tørres grundigt og steges sagte, først på kødsiden, vendes og steges, til
skindet er sprødt.
Spises lune med Sennepsauce - som røres dagen før:
 6 spsk dijonsennep
 2 spsk mørk farin
 1 dl neutral olie
 
 1 spsk fintrevet peberrod - og
 1 kg løg, der steges til bløde løg i smør tilsat 1 tsk sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her