Du kan lave dette amerikansk inspirerede tilbehør noget tid i forvejen, da det kan holde i op til 3 måneder i et koldt, mørkt sted ligesom marmelade. Den vil gøre en oksekødsburger himmelsk.
Til 6-8 personer
1 tsk salt
1 spsk hvedemel
½ tsk engelsk sennepspulver
En god knivspids stødt gurkemeje
40 g strøsukker
150 ml destilleret malteddike
75 g hvidkål, udkernet og i fine strimler
¼ lille løg i tynde skiver
1 lille rød peberfrugt, renset for kerner og hakket
1 lille grøn peberfrugt, renset for kerner og hakket
275 g dåsemajs, vandet hældt af
Sigt salt, hvedemel, sennepspulver og gurkemeje ned på en pande.
Rør sukker og eddike i og lad det blive varmet op over lav varme i nogle få minutter, indtil sukkeret er blevet opløst.
Få blandingen op at koge, kom kål og løg i og lad det simre i 10 minutter.
Rør den røde og grønne peber i og lad det simre i et kvarter, mens der røres rundt en gang i mellem.
Kom majsen i og lad det simre i 2 minutter.
Kom blandingen i nogle desinficerede glas, forsegl dem og lad dem køle ned.
Blandingen vil kunne holde op til 3 måneder i et koldt, mørkt sted.
Stil det i køleskabet og spis den inden for 1 uge efter åbning.