Logo

Grill tips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lad ikke rå madvarer stå i solen, før de skal tilberedes. Hold madvarerne kolde (men ved stuetemperatur) og dæk dem over, indtil du skal tilberede dem.
 
Sæt ikke mad for tæt sammen på et grillspid. Lad der være noget luft rundt om hvert stykke, så de kan blive tilberedt ordentligt.
 
Lad altid bambus og træspid ligge i blød i vand i cirka en halv time før du bruger dem, ellers vil der gå ild I dem, når du laver maden.
 
Flade metalspid til kebab sørger for, at madstykkerne ikke drejer rundt, når du vender dem. Et godt trick er at komme madstykkerne på to paraieiie spid, hvilket vii holde maden godt på plads.
 
Kom en smule olie på grillristen før du tilbereder mad på den. Så hindres maden i at klistre fast på det.
 
Forsøg at skrabe det meste af marinaden af maden før du griller den, da det vii få kullene til at blusse op under tilberedningen.
 
Smør kun maden med en sød glasering under de sidste 10 minutter af tilberedningen, ellers har det en tendens til at brænde på.
 
Når du laver mad i en aluminiumspakke, brug da altid ekstra tykt og tungt aluminium.
 
Hav en forstøver med vand klar til at slukke flammerne med, når de dannes.                

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her