Logo

Tunrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g tun naturel
100 g mayonnaise
100 g cremefraiche
Tomatketchup
Tabasco
2 ½ dl piskefløde
6 blade husblas
*
Lad tunen dryppe af i en sigte.
Pisk fløden stiv og vend mayonnaise og cremefraiche i, smag til med tomatketchup og tabasco.
Smelt husblassen og kom den forsigtig i massen under omrøring, skil tunen fra hinanden og kom den i til sidst.
Fyldes i en randform eller alm. sandkageform.
Stilles koldt til det er stift.
Skæres i skiver, som anrettes med pynt på et salatbord, serveres med lune flûtes.
Pynt evt. med karse, dild, rejer caviar eller lignende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
44821-10-2014 21:34:23 lise lotte petersen
hvor mange personer er tun retten til

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her