Logo

Tunpaté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

3 ½ dåse tunfisk i olie
300 g champignoner
4 dl cremefraiche 18%
6 æg
6 skiver franskbrød u/skorpe
dild, salt, peber & oliven

Alle ingredienserne piskes sammen med en håndmixer. Krydres med salt, peber, dild og hele oliven. Hældes i en smurt form, og bages i ca. 1 time ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her