Prøv at lave toast med rugbrød det smager overraskende godt.
Server dem med en frisk salat, og du har et hurtigt og velsmagende måltid.
4 personer. Arbejdstid: 25 min. Stegetid. 5-8 min.
Salat:
2 røde peberfrugter
75 g cornichoner
2 spsk olie
1 spsk vin- eller æbleeddike
5 stilke frisk timian
salt og peber
Rugbrødstoast:
2 spsk sennep
8 skiver rugbrød
4 skiver skinke
4 skiver emmentaler
*
Salat: Skær peberfrugter og cornichoner i tynde skiver.
PISK olie og eddike sammen.
VEND peberfrugter, cornichoner og timianblade med
dressingen.
Smag til med salt og peber, og lad salaten trække, mens du
laver toast.
Rugbrødstoast: Smør sennep på 4 stykker brød.
Læg 1 skive ost og 1 skive skinke på hver, og læg de sidste
skiver brød på toppen.
BAG toastene i en toastmaskine eller under grillen i ovnen,
til brødet er ristet og osten smeltet.
SKÆR evt. toastene over på tværs med en skarp kniv, og
server dem varme med peberfrugtsalaten som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin