Logo

Kyllingespid med peberfrugt, Apetina og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid med peberfrugt, Apetina og kartofler

100 g Apetina 3% i tern med persille/hvidløg
1 dl letmælksyoghurt naturel
1 lille knust hvidløg
3 spsk finthakkede friske rosmarinblade
4 kyllingefileter (ca. 525 g)

1 kg nye kartofler
1 spsk olivenolie
2 spsk friske rosmarinblade
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 røde peberfrugter i store tern (ca. 500 g)

Smuldr osten groft og rør halvdelen sammen med yoghurt, hvidløg, rosmarin, salt og peber. 

Rens kyllingefileterne for evt. sener og hinder.

Skær kyllingekødet i tern eller strimler, vend dem i yoghurten og lad dem marinere i køleskabet i mindst 20 min.
 
Skrub eller skrab kartoflerne og vend dem sammen med olivenolie, rosmarin, salt og peber.

Læg dem i en bradepande med bagepapir og bag dem midt i ovnen ca. 25 min. ved 225°C.

Sæt peberfrugtternene på spid sammen med kyllingekødet.

Steg spiddene på en varm grill eller under grillen i ovnen 4-5 min. på hver side. Anret på tallerkener med kartofler og drys med resten af den smuldrede ost.
 
Tips: Træspid skal udblødes i koldt vand 1 times tid inden brug – så brænder de ikke. Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her