En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat
eller som tilbehør til kød-, fjerkræ- eller fiskeretter.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min.
#
2-3 dl kogte ris
1 rødløg
1 rød peberfrugt
2 stængler bladselleri
Dressing:
2 tsk karry
1 tsk honning eller sukker
1 spsk æbleeddike
3 spsk kold presset olie
salt og peber
*
RØR dressingen sammen, og vend de kolde, kogte ris i.
PIL rødløget og snit eller hak det fint.
Rens peberfrugten, og skær den i strimler eller terninger.
Rens bladselleristilkene, og snit dem fint er de grove, så
skræl dem let på ydersiden.
BLAND grønsagerne irissalaten, og drys evt. med en
færdigkøbt salat-topping eller lidt ristede mandler eller kerner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin