Logo

Broccolisalat med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er næsten lige før, der ikke findes lettere salater end denne, og så smager den endda dejligt. Prøv salaten til kylling eller kødretter. Hurtig og nem mad.


1 stort bdt broccoli, brug kun buketterne
1 rødløg i tern
1 tomat i tern
2 ½ spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
salt
peber

*

Blancher de små buketter broccoli i kogende vand i 1-2 minutter.
Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
Anret broccoli, tomat og løg på et passende fad.
Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber.
Hæld marinaden over broccolisalaten og lad det trække i køleskab - gerne et par timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her