Logo

Kanelmuffins med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelser!

200 g smør
2 dl mælk
4 æg
6 dl sukker
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
2 spsk kanel
2 æbler skåret i små tern (ca. 4 dl)

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen!
2. Hæld mælken i smørret
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme og kanel i en skål.
5. Smeltet smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Æble-tern vendes i dejen.
7. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
8. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her