Prøv denne klassiske opskrift på peberschnitzler ved en
særlig lejlighed. Den cremede sauce er let at lave og smager helt
vidunderligt. Klassisk nyt.
• Retten indeholder rigeligt med zink og A- og B-vitamin.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 25 min. 4 Portioner
# Råvarer til Skinkeschnitzel med peber
4 skinkeschnitzler à 200 g
2 tsk peberkorn
2 tsk tørret salvie
1 spsk solsikkeolie
SAUCE:
4 spsk tør hvidvin eller oksebouillon
2 dl cremefraiche
* Fremgangsmåde:
1 Skær evt. fedt af schnitzlerne og tryk dem let ud, se
under Tips & råd.
Knus peberkornene, se Tips & råd, og bland dem med
salvien på en tallerken.
2 Paner skinkeschnitzlerne med peber og salvie.
Tryk til med fingrene så begge sider dækkes godt.
3 Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme.
Tilsæt schnitzlerne og steg i 15 min. Vend dem en gang.
Anret schnitzlerne på et varmt serveringsfad og dæk med
aluminiumsfolie.
4 Kog panden af med vin eller bouillon.
Tilsæt creme fraiche og varm det forsigtigt igennem under
omrøring.
Smag til og server saucen med peberschnitzlerne.
Tips & råd
Dæk schnitzlerne med plastfolie.
Rul dem med en kagerulle, eller bank dem let med en
kødhammer.
Dette gør at kødet bliver lidt mørere.
Anvend en morter når du skal knuse peberkornene eller læg
kornene i en plastpose og bind knude for åbningen og knus dem så med en
kagerulle.
SERVERINGSFORSLAG
Server med grillede champignon, tomater og hasselback-kartofler
eller et godt nybagt brød.
PR. PORTION: Energi: Kcal 440 = kJ 1843
Kulhydrat 1 g Protein 39 g Fedt 31 g (63%) Fibre O g