Logo

Svendens bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svendens bøffer

2 løg

smør eller margarine

500 g hakket oksekød

2 tsk krydret sennep

1 tsk kapers

salt og friskkværnet peber

1 syrligt æble

6 skiver syltet rødbede

1 spsk reven peberrod (eller groft hakkede mandler)

Tilbehør: kogte kartofler, brunet smør

*

Hak løgene meget fint og brun dem let i smør eller margarine.

Bland dem i kødet sammen med sennep, kapers, lidt salt og friskkværnet peber.

Form kødet til 4 bøffer og steg dem i fedtstof på panden.

Beregn 5-6 minutter på hver side.

Riv imens æble og rødbede på råkostjernet og top det op på de færdigstegte bøffer.

Drys yderligere med reven peberrod eller groft hakkede mandler og server kogte kartofler og brunet smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her