Logo

Jomfruhummere med oregano og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

jomfruhummere
tørret oregano
frisk rød chili
olivenolie
citronsaft

Skær jomfruhummerne igennem på langs, men lad halen være hel.
Fjern mavesækken og giv kløerne et slag med en kniv.
Læg jomfruhummerne op på et fad og drys oregano over.
Krydr med salt og peber.
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint.
Drys halvdelen af chilistykkerne over jomfruhummerne.
Hæld en anelse olivenolie over jomfruhummerne og steg dem på en meget varm grillpande.
Læg dem med kødsiden nedad og steg dem i to minutter.
Vend dem og giv dem et minut på den anden side.
Jomfruhummerne lægges op på et fad og hældes over med lidt olie og citronsaft.
Drys resten af den friske chili over og servér retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her