Logo

Vildthakkebøf med hele hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket hjortekød
½ tsk groft stødte enebær
smør til stegning
salt
peber

Mos:
1 kg store kartofler
1-2 fed hvidløg
evt. lidt selleri eller selleritop
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 ½-2 dl letmælk
hakket persille

Stegte hvidløg:
3-4 store fed pr. person
olivenolie til stegning
groft salt

Ælt kødet med enebær, del og form det til større eller mindre bøffer og steg dem i smør 3-4 minutter på hver side, efter tykkelse.
Drys kødet med lidt salt og peber.
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker, kom dem i en gryde med hvidløg samt evt. selleri og kog dem helt møre.
Hæld vandet fra, hæld kartoflerne tilbage i gryden og mos dem groft med en gaffel.
Tilsæt smør, olivenolie samt mælk, pisk og varm mosen igennem og smag den godt til med salt og peber.
Steg hvidløgsfedene i en gryde i olie under omrøring, til der er møre, tag dem op, læg dem på fedtsugende papir og drys groft salt på.

Servering:
Anret bøfferne på varme tallerkner med grønsagsmos samt stegte hvidløg og et rundhåndet drys persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her