1 stor skinkemignon (ca. 400 g)
Fyld:
3 stk oliemarinerede, soltørrede tomater (kan købes på glas)
50 g kalkunbacon
en håndfuld rucola
frisk basilikum
1 spsk olie fra tomaterne til stegning
1 løg
2 grønne eller gule peberfrugter
4 dl grønsagsbouillon
1 lille dåse tomatkoncentrat
persille
evt. lidt sauceejævner
Pasta:
2-3 gulerødder
1 stor pastinak
1 stor squash
200 g nykogt pasta
Flæk mignonen, bank den ud og drys den med salt og hvidløgspeber.
Fyld:
Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem på kødet sammen med
strimlet kalkunbacon, rucola og basilikum.
Rul kødet sammen og fæst med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Brun rouladen grundigt i tomatolie i en stegegryde.
Tilsæt finthakket løg samt strimlet peberfrugt og lad det stege nogle minutter, inden bouillonen hældes på.
Lad det simre under låg 20-30 min., tag kødet op og pak det ind i folie.
Kog stegeskyen op med tomatkoncentrat, smag den til med krydderier
og rør hakket persille i.
Jævn evt. med lidt sauceejævner.
Grøntsagspasta:
Høvl grønsagerne til lange strimler med en kartoffelskræller og giv
dem et ganske kort opkog i letsaltet vand.
Lad dem dryppe af i en si.
Bland den nykogte pasta i og server med den varme sauce og skiveskåret mignon.