1 skinkemignon á ca. 450 g
1 finthakket rødløg
1 skrællet og udkernet pære skåret i fine tern
salt og peber
olie til stegning
1 dl piskefløde
½ blomkål i buketter
2 dl svinebouillon eller væde fra stegen
Maizena
400 g kartofler
De finthakkede rødløg og det halve af pæren sauteres på panden til
løgene er blanke.
Tages af varmes og afkøles.
Der skæres en lomme på langs, hele vejen igennem midten af mignonen
uden at skære igennem siderne.
Den ene ende lukkes med kødnål og massen fyldes i modsattes ende og
den lukkes herefter også med kødnål.
Lægges i ovnfast fad sammen med vand eller bouillon.
Steges i ovn ved 180ºC i ca. 35 minutter.
Kartoflerne koges.
Stegen tages ud og væden sigtes fra.
Væde og piskefløde koges op med de resterende pæretern og jævnes
med en anelse Maizena.
Smages til med salt og peber.
Server med kogte blomkålsbuketter.