Logo

Tomatchutney 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

500 g tomater
3 fed hvidløg
1 lille løg
1 frisk rød chilipeber
2 tsk st. ingefær

Fjern stilken og kernerne fra chilipeberet og hak det rigtig fint. Hæld kogende vand over tomaterne og flå dem, fjern kernerne og fugt. Kom tomaterne med de pressede hvidløgsfed, finthakket løg, salt, ingefær og 2 spsk vand i en gryde og lad det simre en halv times tid. Kom eventuel lidt vand i hvis massen bliver for tør. Hæld chutneyen, som holder sig i et par uger, efter den er afkølet på rene glas og opbevar den køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her