#
150 g bacon i tynde skiver
400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
Broccolisauce:
600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
½ liter Karolines Køkken mild ostesauce
1 spsk hakkede friske korianderblade
friskkværnet peber
*
Læg baconskiverne i en kold pande.
Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved ved jævn varme til de er sprøde.
Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.
Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.
Pastaen skal være mør, men ikke blød.
Broccolisauce: Kom broccoli og Mild OsteSauce i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til.
Tilsæt koriander og peber og smag til.
Ved serveringen: Lad pastaen dryppe af i en sigte.
Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.
Tips: Server evt. Karoline's PastaOst til.
Ikke fryseegnet