100 g pasta
4-5 stilke bladselleri 175 g
1 peberfrugt
1 dl yoghurt naturel eller ymer
1 ½ spsk tahin
1 fed hvidløg
1 spsk vand
1 dl forårsløg eller 2 spsk purløg
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Hæld den i en sigte og skyl den med koldt vand.
Rens bladselleri og skær den i tynde skiver.
Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i smalle strimler.
Bland grønsager og afdryppet pasta i en skål.
Rør yoghurt, tahin, presset hvidløg og vand sammen.
Smag til med salt og peber.
Kom halvdelen af de snittede forårsløg i saucen og hæld den over salaten lige inden servering.
Pynt med resten af de snittede forårsløg.
Tips: Tahin er sesampasta, der købes i glas. 2 spsk sesamfrø eller 2 tsk
sesamolie kan evt. bruges istedet for.