Logo

Tahini dressing, basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tahini eller sesampasta bruges i Mellemøsten, Nordafrika og Grækenland som dip eller i retter som humus. Det kan ikke fås råt herhjemme så prøv eventuelt selv at lave det med sesamfrø og vand.

 

dressing / marinade

⅔ kop rå tahini
1-1 ½ kop vand (afhængig af hvor tyk den skal være))
¼ kop frisk citron saft
1-2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 tsk NamaShoyu (soyasauce)
1 dadel
1 lille knivspids cayenne peber

Blend! Det giver ca. 2 ½ kopper

Variationer: Prøv at tilsætte lidt persille, forårsløg eller spidskommen.

Rå tahini ( kan ikke fås herhjemme så enten brug den tahini du kan få fat i eller lav den selv ved at male nogle sesamfrø i kaffemølen og tilsæt lidt vand eller sesamolie til du får en cremet konsistens)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her