Logo

Urtesuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 gulerødder
2 porrer
½ selleri
1 løg
blomkål
1 ½ l. bouillon
2 spsk persille eller krydderurter.
       
Riv de rensede grønsager groft eller skær dem i strimler.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso.
Tilsæt bouillon og evt. salt og lad det koge ved 220ºC i ca. 45 minutter.
Strø hakket persille på lige inden anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her