Har du tændt for
grillen, kan du lægge dej på, inden grillen er helt varm til anden mad. Lad
børnene forme dejen, som de har lyst blot skal de være flade.
12 stk. Arbejdstid:
30 min. Hævetid: natten over. Grilltid: 15-20 min.
#
3 dl koldt vand
10 g gær
3 spsk olie
250 g groft hvedemel
eller grahamsmel
1 tsk groft salt
ca. 550 g hvedemel
(+ ekstra til at forme dejen i)
*
RØR gæren ud i
vandet.
Tilsæt olie, groft
hvedemel og salt.
Ælt gradvist
hvedemel i, til dejen slipper bordet. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet
natten over.
TÆND grillen.
Ælt dejen igennem,
og form den til 12 flade brød (ca. 12 cm i diameter).
Drys dem med mel på
begge sider, så de ikke klistrer.
BAG fladbrødene på
grillen i 5-10 min. på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin