Logo

Rabarberis med høvlet nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ bdt fine rabarber
2 spsk brun farin
2 ½ dl mælk
2 ½ dl piskefløde
1 vaniljestang
5 æggeblommer
100 g sukker
blød nougat

Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker. De kommes i et ovnfast fad. Der drysses farin over, og lidt vand hældes ved. Fadet stilles i ovnen ved 250 º i 8 min. Mælk, fløde og marven fra vaniljen varmes op. Æggeblommerne piskes med sukker, og fløden/mælken hældes i æggemassen, mens der piskes i den. Rabarberne vendes i massen som kommes i forme, der fryses. Ved serveringen pyntes med høvlet, blød nougat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her