Bunde af:
4 æg
1 dl sukker
100 gram smeltet mørk chokolade
1 ½ dl hvedemel
½ dl majsstivelse
1 tsk bagepulver
25 gram smeltet smør
½ dl vand
Glasur af:
3 dl flormelis
100 gram mørk chokolade
2 tsk smør
½ dl mælk
ca. 1 ½ dl kokos
Fyld af:
3 dl piskefløde
150 gram hvid chokolade
Pynt: Friske jordbær
Bund:
Smør en springform med smør.
Pisk æggene lyse og luftige med sukker.
Smelt chokoladen over vandbad, afkøl den lidt og pisk den i æggemassen.
Smelt smørret i vandet.
Sigt hvedemel, majsstivelse og bagepulver og vend det i dejen med vand og smør.
Dejen hældes i den forberedte form og bunden bages i ca. 35 minutter ved 180°C, til kagen føles fast.
Afkøl bunden på en rist.
Glasur:
Smelt chokoladen og rør smør, flormelis og mælk i.
Fordel det over hele kagen og drys med kokosmel.
Når glasuren er fast, flækkes kagen i tre bunde.
Fyld:
Smelt chokoladen i vandbad med ½ dl fløde.
Pisk resten af fløden og vend chokoladeblandingen i, når den er lidt afkølet.
Læg fyldet imellem to af bundene og på toppen af den øverste.
Skær den sidste bund ud i otte dele og stik de seks af stykkerne ned i fyldet med et jordbær under hver, så de hviler lidt skævt.
Stil kagen koldt, indtil den skal serveres.
Tips: Denne kage kan godt laves dagen i forvejen.