Logo

Chokoladekage med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde:
5 æg
120 g sukker
125 g hvedemel
30 g kakao
1 tsk bagepulver
30 g smeltet smør
Fyld:
100 g mørk chokolade
85 g syltet ingefær
2 ½ dl piskefløde

Pisk æggene luftige med sukkeret.
Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 min. ved 180°C.
Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum.
Fyldet fordeles mellem de 2 bunde.
Florsukker sigtes over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her