Logo

Den gode jordbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
50 g sukker
½ æg
 
Overtræk: 100 g smeltet chokolade
Fyld:
100 g smør
100 g sukker
100 g reven marcipan
 
Creme:
2 ½ dl mælk
½ pose kagecreme
2 ½ dl piskefløde
500 g jordbær
 
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.
Fyld: Rør smør og sukker, tilsæt marcipan og et ½ sammenpisket æg.
Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform og bag den ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Afkøl kagen og pensl den med smeltet chokolade.
Creme:
Rør mælk og kagecreme, stil det koldt til det er blevet tykt.
Vend flødeskum i cremen og læg det på tærtebunden.
Pynt med jordbær.
 
Tips: Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her