Logo

Gulerodsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gulerødder
100 g løg
saft og skal af ½ citron
1 laurbærblad
4 dl hønsebouillon
15 g smør eller margarine
½ spsk friskhakket mynte eller ½ tsk tørret

Skræl gulerødderne. Skær dem i skiver.
Pil og hak løget. Vask citronen.
Skær skallen af i tynde skiver, uden at der kommer for meget af det hvide med, og pres citronen.
Kog gulerødder, løg, laurbærblad, citronskal samt bouillon i en gryde.
Kog grønsagerne meget møre, ca. ½ time, under låg.
Fjern laurbærbladet og citronskallen.
Tilsæt citronsaft, og blend saucen.
Hæld saucen tilbage i gryden, og varm den igennem.
Tilsæt smør eller margarine samt mynte, og smag til med salt og peber.
Kan anvendes til stegt eller dampet fisk, fiskefrikadeller og stegt kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her