Logo

Tunfiskedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Herlig til 4 personer.

1 dåse tun i vand olie (150 g)
2 fed hvidløg
2 spsk kapers
2 spsk citronsaft
1 sjat hvidvin
2 spsk olivenolie
2 spsk cremefraiche
salt, friskkværnet peber

Lad tunfisken dryppe af.
Pil hvidløget og halver det.
Purer fisk og hvidløg sammen med kapers, citronsaft, vin og olie med stavblenderen.
Rør cremefraiche i, smag til med salt og peber.

Smager godt sammen med friskbagt brød, grissini, rå grønsager, kalvekød, bagte kartofler. kj pr. portion: 630

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her