Logo

Tunfiskesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hakket agurk
1 dåse tun naturel (ca. 200 g)
3 hårdkogte æg
4 spsk mayonnaise
60 g fyldte oliven
dild
salt
peber
karry
1 salathoved

Skræl agurken og hak den fint. Hæld olien fra tunen.
Skær den i små stykker.
Hak 2 af de kogte æg og bland dem med fisken, den hakkede agurk og
mayonnaisen.
Smag til med krydderierne.
Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas.
Fordel fiskeblandingen herover.
Pynt hvert glas med oliven, dild og æggebåde.
Kan serveres med ristet brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her